Bemutatkozik a húsvéti legátus

2018.03.27.

.

Bemutatkozik a húsvéti legátus

 

Kedves Gyülekezet!

Engedjék meg, hogy örömmel mutatkozzak be, mint az idei év húsvéti legátusa! Pásztor Fanni Viviennek hívnak, 1994. 03. 23-án születtem, Vácon. Egy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei kisközségben, Berkeszen nőttem fel nővéremmel és az édesanyámmal. A kisvárdai Református Általános Iskola és Gimnázium tanulója voltam, ahol már kisgyermek koromban lehetőségem volt megismerkedni a Bibliával, illetve azon keresztül Istennel.

Református intézményben való taníttatásom, és az évről évre megerősödő Isten iránti szeretetem illetve érdeklődésem vezetett a Debreceni Református Hittudományi Egyetemre, amelynek 2012 óta vagyok a hallgatója. 2016 augusztusa és 2017 júniusa között lehetőségem volt egy önkéntes év eltöltésére Londonban, ahol egy anglikán gyülekezetben szolgáltam a gyermekek és az ifjúság között. Nagyszerű élményekkel, tapasztalatokkal és áldásokkal gazdagodva érkeztem vissza a teológia falai közé, ahol jelenleg az utolsó tanulmányi évemet töltöm.

Idén húsvétkor engem ért az a megtiszteltetés, hogy Isten Igéjét vihetem a kedves ünneplő hívek közé, amelyet már nagyon várok. Előre is szeretném megköszönni a kedves fogadtatást, és kívánom mindnyájunknak, hogy áldott, találkozásokkal teljes Húsvéti ünnepünk legyen!

 

Áldás, békességet: Pásztor Fanni Vivien

vissza