Hitoktatás 2014

2014.03.31.

Hitoktatás 2014

A jövő gyülekezete most épül. Ahhoz, hogy 20-30 év múlva is legyen Református Gyülekezet Tiszanagyfaluban, most kell megszólítani a felnövekvő generációt. Éppen ezért nagyon fontos, hogy a gyermekek részt vegyenek, részt vehessenek a református hittan órákon.

Miért érdemes a református hittanórára járni?

Kattintson a következő linkre:

 altalanos-iskolak-szamara-hittan-bemutato.pdf

A leendő 1. és 5. osztályosok szüleinek az idén is nyilatkoznia kell arról, hogy milyen felekezet hittan oktatását szeretnék igénybe venni.

Emlékeztetjük azokat a szülőket és keresztszülőket, akik reformátusnak kereszteltették gyermekeiket, hogy a keresztelő alkalmával megfogadták, hogy úgy nevelik és neveltetik majd gyermekeiket, hogy felnőve majd a konfirmáció alkalmával önmaguk tegyenek bizonyságot hitükről. 

Hát itt az alkalom, a lehetőség, hogy általunk is hitben neveltessék gyermekeiket, kérjük tehát, hogy gyermekük és gyülekezetünk jövője érdekében válasszák a református hitoktatást.

A leendő 2. és 6. osztályosok szüleinek csak abban az esetben kell nyilatkozni, ha változtatni szeretnének az előző évi hovatartozáson, tehát ha más felekezet hittanórájáról a reformátusra, vagy pedig a reformátusról más felekezet hitoktatására szeretnének átjelentkezni a következő tanévre. 

Amennyiben szeretné megnézni, miről is szól az 1. és 5. osztályos hittan óra, kattintson a követketkező dokumentumokra. 

1. osztály: reformatus-tanmenetterv_1oszt2014-15.docx

5. osztály: reformatus-tanmenetterv_5oszt2014-15.docx


A tanmenet terveket és a bemutatót a Református Pedagógiai Intézet munkatársai készítették, mi is ezeket használjuk fel a hitoktatáshoz. 

Bővebb információk: www.hittan.info

vissza